joi, 14 februarie 2013

Expozitie "Dincolo de vis", artist Elena Calapereanu, la Universitatea Populara "Ioan I. Dalles"

Exact in urma cu 2 ani, pe 22 februarie 2011, Atelierul de creatie Sultana vernisa pe simezele spatiului sau expozitional, "Intre vis si realitate", prima expozitie personala a Elenei Calapereanu. Ne-am bucurat atunci pentru Elena si am fost alaturi de ea. Expozitia a fost un succes! 
Expozitia "Dincolo de vis" este o continuare a primei expozitii, si, asa cum ne spune si titlul, era de asteptat ca Elena sa ne transmita prin acesta optiunea ei, si anume, saltul, trecerea peste realitatile inconjuratoare. Desigur, speram ca acest proiect suprarealist sa isi afle continuitatea fireasca, ii dorim succes si o felicitam!

Asadar pe 22 februarie 2013, ora 19.00, in foaierul Universitatii Populare "Ioan I. Dalles" Elena Calapareanu va invita la vernisajul expozitiei de pictura suprarealista "Dincolo de vis". 
Suntem convinsi ca veti fi placut surprinsi si veti avea o seara frumoasa!

Atelierul de creatie Sultana



Pe 22 februarie, de la ora 19.00, in foaierul Universitatii Populare "Ioan I. Dalles", va avea loc vernisajul expozitiei "Dincolo de vis", o noua colectie de pictura suprarealista realizata de Elena Calapereanu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu