marți, 9 aprilie 2013

Expozitie de pictura "Suflet prin lume", artist Nicoleta Dumitrascu



Atelierul de creatie Sultana va invita in perioada 19 aprilie – 6 mai 2013 la expozitia “Suflet prin lume” semnata de artista Nicoleta Dumitrascu.
Participand pana acum la diverse expozitii de grup, acest eveniment reprezinta prima personala a artistei, pe care Atelierul il astepta de altfel, de foarte multa vreme.
Vor fi expuse lucrari, ale caror imagini, surprinse de artista, ne vor purta intr-un adevarat periplu prin diferite continente, unite optic de aceeasi viziune cromatica. Forta si prospetimea executiei ne transpun instantaneu in cele mai diferite locuri, ghidati de autoare.
Coordonatorul pictor Costantin Sultana surprinde in cateva fraze acest eveniment plastic:
“Nicoleta Dumitrascu este o mai veche cunostinta a Atelierului. Din acest motiv, consideram ca Nico, asa cum ne place noua sa-i spunem, a inteles foarte bine mecanismele acestui Atelier de creatie. Nico are un caracter luptator si intelegator, in acelasi timp, chiar daca multe din temele ei au in nota explicativa un discurs orientat ca o sageata care-si urmareste obiectivul propus.
Mecanismele ei interioare sunt bine armonizate, atata timp cat ea are o relatie completa cu sinele ei. Exercitiul plastic de fata nu este unul datorat hazardului. Este o premeditare dublata de o stare de gratie, sau mai bine zis de “coacere” in registrul calitativ.
“Suflet prin lume” reprezinta prima expozitie prsonala a Nicoletei Dumitrascu, cu toate ca acest eveniment putea fi la indemana ei si cu ceva timp in urma. In lucrarile de fata foloseste cu o oarecare detasare tehnici care sa-I permita aprofundarea temelor (cutitul dublat de culori acrilice pe suport de panza)”.

Atelierul se bucura sa primeasca in interiorul sau acest vernisaj si ii ureaza o continuare fara o pauza prea mare, pentru a nu intrerupe seria unor proiecte pe care le-am identificat a fi extrem de generoase.

Va invitam asadar sa fiti alaturi de noi in aceasta calatorie imagistica si sa exploram impreuna cu artista Nicoleta Dumitrascu minunatele peisaje transpuse pe panza.
Vernisajul va avea loc vineri, 19 aprilie, ora 18.00.

Va asteptam cu drag!

Adresa noastra este:
Str. Strabuna nr. 26, sector 1, Bucuresti.

Ne puteti contacta  pe e-mail   rosultana.art@gmail.com
                                                 sultanaart@rocketmail.com
sau la telefon  0723339352 sau 0724044624


Ne puteti vizita pe www.sultanaart.com
                               http://atelier-sultana.blogspot.com
                               http://sultanaclub.blogspot.com

 Ne puteti localiza aici  http://www.salutbucuresti.ro/harta/?l=1000277

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu